Esport a casa durant el confinament.

Una mujer y un niño hacen ejercicio físico sobre una colchoneta

Els nostres hàbits han canviat i l’activitat física que realitzàvem habitualment també se’n veu afectada. Si cadascú de nosaltres compara la quantitat de moviment que feia abans i durant el confinament, la conclusió serà clara. Caminar per anar a treballar, portar els fills a les activitats escolars i extraescolars, les activitats en família del cap de setmana, les compres als carrers del nostre poble o ciutat, i és clar, la nostra activitat física o esport que ens agradava practicar, totes elles eren activitats que realitzàvem habitualment i que ens ajudaven a mantenir un cos mes saludable.

Doncs bé, de les possibilitats de cadascú de nosaltres, és realment important mantenir un cert nivell d’activitat física durant el confinament. Pensem que tan és el tipus d’activitat, però el que sí que és important, és la constància. Cal que fem activitat física cada dia, entre 30 minuts i una hora mínim. I si pot ser dos cops al dia, millor. En aquest cas, fent que una de les sessions sigui d’intensitat més baixa.

Han aparegut multitud de propostes a les xarxes socials que ens fan més difícil decidir què haig de fer aquests dies. Una recomanació, principalment has de fer aquella activitat física que t’agradi, que feies habitualment. És aquesta activitat la que et connectarà més amb el teu cos i ment, i segurament t’aportarà un dosis més alta d’energia. Però també et recomanem, que de tan en tan, per exemple cada tres o quatre dies, introdueixis algun tipus d’activitat física diferent, que et faci treballar musculatura que no exercites habitualment. Aquesta activitat haurà de tenir sempre un component de treball de la FORÇA perquè, com molts de vosaltres ja sabeu, la força és una característica primordial en el manteniment de la salut de l’aparell locomotor.
Esperant que les vostres famílies i vosaltres estigueu en bon estat de salut, i esperant retrobar-vos aviat,

Equip Mediesport

ÚLTIMOS POSTS

  • (+34) 652 33 79 77
  • info@mediesport.com

  • C / Santa Caterina, nº. 8
    Sant Adrià del Besós 08930

HORARIO DE OFICINA

Lunes -Viernes.
Mañanas: 9:00 – 13:00
Tardes: 16:00 – 20:00
Fin de semana: Urgencias

TRATAMIENTOS