Your address will show here +12 34 56 78

ELS NOSTRES SERVEIS

Medicina Esportiva
Medicina de l’activitat física i l’esport: des de l'experiència que dóna l’esport d’alt rendiment treballem en el diagnòstic, la prevenció i el tractament d’aquelles lesions derivades de l’activitat física o de la pràctica esportiva. També treballem per millorar l’estat físic general de les persones. A Medisport tenim metges especialistes en Medicina Esportiva que coneixen els tractaments més actuals per a lesions o dolors de l’aparell locomotor.
  • Text Hover
  • Text Hover
Fisioteràpia
A Mediesport disposem de la última tecnologia en fisioteràpia. Els millors tractaments amb eficàcia demostrada en esportistes d’èlit, a l’abast de tothom, per a una millor recuperació. Un equip multidisciplinari s’encarrega d’escollir el millor tractament per a cada persona i lesió en particular. El dolor muscular, les contractures, el dolor tendinós i el dolor articular tenen tractament efectiu des de la fisioteràpia, de vegades, combinat amb tractament de medicina esportiva i readaptació. En determinats casos és necessari equilibrar el sistema musculo-esquelètic mitjançant l'osteopatia.
Readaptació Esportiva
La readaptació esportiva és un tractament imprescindible per tornar a la competició esportiva en les millors condicions.  
Durant la recuperació de la lesió es realitzen sessions de treball en camilla i treball actiu, on es treballa la força, la mobilitat, biomecànica i el gest esportiu perguè l'esportista pugui gaudir de l’esport tal i com ho feia abans de patir la lesió.
La readaptació és fonamental tant per a lesions agudes com per a lesions de llarga durada o cròniques. No s’aconsegueix la recuperació complerta sense passar pel readaptador.
  • Text Hover
  • Text Hover
L'ecografia Músculo - Esquelètica
A Mediesport realitzem els diagnòstics de les lesions músculo - esquelètiques utilitzant com a eina fonamental l'ecografia. 
L’ecografia és una prova d’imatge, de la mateixa manera que la radiografia i la ressonància magnètica, que ens permet visualitzar els teixits de l’aparell locomotor, principalment els músculs, els tendons i els lligaments. 
La majoria de lesions es poden diagnosticar mitjançant ecografia, sense necessitat de realitzar una ressonància magnètica, que és molt més costosa. Aquesta tècnica és totalment innòcua, sense cap dany per a l’organisme, fet pel qual es pot fer un estudi ecogràfic tantes vegades com sigui necessari.
Infiltracions Ecoguiades
Les infiltracions ecoguiades són la millor manera i la més segura de realitzar una infiltració veient l'agulla en tot el seu recorregut fins arribar a l'estructura que es desitja infiltrar. Aquest sistema augmenta l’eficàcia i la seguretat de la infiltració. A Mediesport realitzem diferents tipus d’infiltracions segons la lesió a tractar, com per exemple la tècnica de grans volums, infiltració de plasma ric en plaquetes o la teràpia neural.
  • Text Hover
  • Text Hover
Plasma Ric en Plaquetes
El plasma ric en plaquetes també conegut com Factors de Creixement és un tractament biològic que utilitza el potencial regenerador que tenim en les nostres plaquetes. Es realitza una extracció de sang convencional i un tractament de laboratori d’aquesta per obtenir una elevada concentració en plaquetes. Aquestes s’infiltren de forma ecoguiada en el teixit lesionat. Així aconseguim una estimulació major de la pròpia biologia que afavoreix la cicatrització, regeneració i la curació del teixit lesionat. 
Neuromodulació 
La neruomodulació és una tècnica que permet que una zona que està donant una resposta dolorosa la canviï mitjançant el tractament dels nervis perifèrics. Aquest tractament es realitza mitjançant un corrent elèctric aplicat sobre unes agulles col·locades en el recorregut del nervi perifèric afectat, sempre amb el suport de la ecografia. 
  • Text Hover
  • Text Hover
Electròlisi
L'electròlisi percutània ecoguiada és una tècnica que utilitza un tipus d'electroestimulació dirigida a la zona de la lesió. Aquest procediment aconsegueix destruir el teixit degenerat en la patologia tendinosa i reactiva una resposta inflamatòria necessària per la regeneració del tendó. El tractament és altament efectiu quan es combina amb una bona readaptació basada en diferents tipus d’exercici de força muscular. L'electròlisi escurça molt el temps de recuperació de les lesions tendinoses de llarga evolució.
Reserva ara la teva cita
Abrir chat
Powered by