Benvolguts companys, pacients, esportistes i tots el que ens seguiu a partir d’aquest moment.

L’equip de Mediesport us vol donar la benvinguda a la web i en particular al blog en el qual compartirem totes aquelles experiències i coneixements que pensem puguin ser del vostre interès en relació a la activitat física i l’esport.

A les persones que realitzem activitat física o esport, ens apareixen en algun moment de la vida dubtes en relació  lesions o dolors  que no troben una resposta fàcil o fiable en la xarxa o en altres fonts de recerca.  La nostra experiència ens diu que manca informació o que aquesta no arriba amb claredat als esportistes.

Podia prevenir aquesta lesió?, és la meva lesió quirúrgica, em puc tractar amb plasma ric en plaquetes, funciona la Epi en el meu cas, tinc una lesió crònica que no té solució, he de deixar de fer l’esport que m’és m’agrada, quan de temps necessito per recuperar-me d’aquesta lesió muscular, puc evitar les recidives?….  I un reguitzell de preguntes, la majoria de les quals , creiem que s’han de respondre amb un criteri tan científic com sigui possible.

A Mediesport tenim un grup de professionals que et donaran resposta a totes aquestes preguntes i moltes més i a prendre les millors decisions en cada moment.

Equip de MEDISPORT

ÚLTIMOS POSTS

  • (+34) 652 33 79 77
  • info@mediesport.com

  • C / Santa Caterina, nº. 8
    Sant Adrià del Besós 08930

HORARIO DE OFICINA

Lunes -Viernes.
Mañanas: 9:00 – 13:00
Tardes: 16:00 – 20:00
Fin de semana: Urgencias

TRATAMIENTOS